طراحی پاکت سردخانه یک کار پیچیده است که نیاز به توجه ویژه به جزئیات دارد و یک تیم طراحی مشارکتی در زمینه بهترین شیوه های سردخانه تجربه کرده است که می تواند در زمان ، پول ، انرژی و بسیاری از سردردهای غیر ضروری مشتری در دراز مدت صرفه جویی کند.
بایدها
اندازه گیری جریان هوا ، رطوبت و دما. درک نحوه حرکت هوا و نحوه انتقال رطوبت و گرما در یک پاکت سردخانه بسیار مهم است. در حالی که هوای گرم بالا می رود ، هوای سرد متراکم تر از هوای گرم است ، بنابراین تمایل به فرو رفتن دارد. در بازشوهایی مانند درها و دهانه های محفظه داخل اتاق های یخچال ، هوای سرد می تواند فرو رود و از فضای سردخانه خارج شود ، که این امر هوای گرم را به بالای دهانه می کشاند. برای محدود کردن انتقال هوای سرد و گرم ، مهم است که با دقت دریچه هایی را در محل های سردخانه با درهایی محکم ، نوارهایی که جریان هوا را قطع می کنند و اتاق های دمای متوسط که به عنوان قفل هوا عمل می کنند ، طراحی کنیم.
درک رطوبت شاید کمترین قسمت طراحی پاکت ساختمان باشد. هوای سرد نسبت به هوای گرم می تواند رطوبت کمتری را در خود نگه دارد. از آنجا که رطوبت کمتری در فضای سردخانه وجود دارد ، رطوبت از خارج سعی می کند به داخل برسد تا سطح رطوبت متعادل شود. این به عنوان درایو بخار شناخته می شود. بخش “درایو” این اصطلاح از روشی که رطوبت می تواند مواد را به حرکت درآورد – یا از طریق آن عبور می کند – و در صورت وجود تفاوت قابل توجه در رطوبت ، در برابر جریان هوا نشأت می گیرد. هنگامی که وارد فضای سرد می شوید ، هوا نمی تواند رطوبت را نگه دارد ، بنابراین به آب متراکم می شود. اگر فضا ۳۲ درجه فارنهایت یا پایین تر باشد ، یخ و یخ ایجاد می کند.
دما موضوعی رایج است که بر چگالی هوا و رطوبت هوا تأثیر می گذارد. اکثر مردم می دانند که سردخانه ها برای حفظ گرما و سرما در داخل به عایق خوبی احتیاج دارند ، اما درک اینکه چگونه دمای هوای داخل و خارج بر جریان هوا و رطوبت پوشش ساختمان تأثیر می گذارد نیز مهم است. آب بندی و عایق بندی مناسب ساختمان برای حفظ مانع بخار مداوم و کاهش انتقال حرارت ، مأموریت مهمی در طراحی موفق سردخانه است.
دمایی را که برای آن طراحی می کنید درک کنید. درک دمایی که برای آن طراحی می کنید نیز بسیار مهم است. طراحی انبار سردخانه ۴۰ درجه فارنهایت که دارای کولر است با طراحی انبار فریزر با دمای ۳۲- درجه فارنهایت متفاوت است ، زیرا برای مقابله با یخ باید ملاحظات ویژه ای در نظر گرفته شود. یخ می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در اطراف پاکت فریزر شود ، زیرا با یخ زدن منبسط می شود ، می تواند به عنوان یک عایق عمل کند و البته سخت است. به همین دلیل ، باید به حذف و جلوگیری از تجمع یخ توجه ویژه ای شود. اگرچه این امر به ویژه در مورد بازشوها و تجهیزات در یک سردخانه مهم است ، اما شاید بزرگترین نگرانی در زیر اسلب در فریزر نهفته باشد.
حتی بهترین عایق دال همیشه نمی تواند مانع از یخ زدگی رطوبت در زمین -۲۰ درجه فارنهایت در طول زمان شود. برای جلوگیری از یخ زدگی آب در زیر صفحه ، زمین باید گرم شود تا از تجمع یخ در یک گوی بزرگ یخ موسوم به “یخ زدگی” (از خاک زیرین) جلوگیری شود. یا یک سیستم ردیابی حرارتی الکتریکی در داخل دال پایه. اما طرح های قدیمی شامل لوله های تهویه با هوای محیطی یا گرم شده در لوله های زیر اسلب است. دال فریزر باید به درستی عایق بندی شود تا اختلاف دما بین فریزر و دال گرم شده را حفظ کند. توجه به این نکته ضروری است که یک مانع بخار معمولی نیز در زیر دال کف در فضایی از نوع سردتر مورد نیاز است ، اما عایق یا گرمایش یکسانی ندارد.
بنابراین ، انجام دهید:
در دال فریزر یک مانع بخار سنگین (مشابه آستر حوضچه) تهیه کنید.
عایق مناسب را در دال های فریزر ایجاد کنید. برای جلوگیری از انتقال آسان دما ، باید به صورت لایه ای و با اتصالات مبهم در دال و سقف نصب شود.
قبل از ریختن بتن ، سیستم گلیکول خود را آزمایش کنید تا مطمئن شوید سوراخ یا سوراخ در لوله کشی وجود ندارد.
حلقه های اضافی را در سیستم گرمایش طراحی کنید. به این ترتیب ، اگر یک حلقه خارج شود ، هنوز پوشش زیر اسلب را خواهید داشت.
همکاری. از آنجا که درجه حرارت در ایالات متحده متفاوت است ، مهم است که با مهندس مکانیک خود برای پیدا کردن مقدار R مناسب-یا ضخامت صفحات-مورد نیاز برای کف ، دیوارها و سقف پوشش ساختمان برای تعادل هزینه عایق ، همکاری کنید.
در مقابل هزینه انرژی همچنین تعیین مناسب ترین سیستم تبرید با متخصصان طراحی تبرید بسیار مهم است. این کار باید در مراحل اولیه طراحی انجام شود تا به کارآمدترین طراحی ساختمان کمک کند و نیازها و محدودیت های فضا را فراهم کند. همچنین درک بهتری از نفوذهای مورد نیاز داخل پاکت ساختمان را برای پشتیبانی از فرآیند تبرید تسهیل می کند.
عایق بندی و پایان پاکت را در نظر بگیرید. بهترین عمل استفاده از پانل های فلزی عایق (IMP) برای پوشش ساختمان و ایجاد عایق مداوم در همه مراحل است. این بدان معناست که در گذر بین عایق بندی اسلب ، دیوار و سقف ، باید وقفه های حرارتی ایجاد شود. همچنین مهم است که تمام خاتمه های پاکت و انتقال بین مواد را در نظر بگیرید و اطمینان حاصل کنید که مانع بخار پیوسته است. بدون اطمینان از یک پاکت محکم بخار با شرایط عایق به عایق ، انباشته شدن یخ و خرابی در فضا را تجربه خواهید کرد.
تاثیرات دما را درک کنید. درک مصالح ساختمانی و تأثیر دما بر آنها ضروری است. هنگامی که فلز در فضاهای با دمای مختلف نفوذ می کند ، دما را منتقل می کند. به عنوان مثال ، یک تیر فولادی سرد را به گرم منتقل می کند. با این حال ، ساختار فریزر یک ساختار کاملاً جدا و مستقل از فضای گرمتر مجاور است ، بنابراین انتقال دما در سراسر ساختار وجود ندارد. یک “انجام” بزرگ گالوانیزه کردن فولاد سازه ای است. بدون این محافظ ، فولاد به مرور زمان به دلیل شرایط جوی زنگ می زند.
زمان بگذارید تا دما کاهش یابد. شما فریزر نمی سازید و فقط آن را روشن می کنید. شما باید دمای فضای اطراف را به صورت تدریجی پایین بیاورید تا محیط را به آرامی به دمای مختلف برساند. به خاطر داشته باشید که رسیدن ۰ درجه به یک فضا یک انتقال آهسته است که اغلب می تواند تا یک ماه به طول انجامد. بنابراین ، مهم است که آن زمان را در برنامه قرار دهید.
سیستم بازیابی و بازیابی را درک کنید. سیستم های قفسه بندی و بازیابی در سردخانه ها می توانند دستی باشند ، اما این روزها به احتمال زیاد در یک انبار بزرگ ، که شامل جرثقیل و اجزای بازیابی است ، خودکار می شوند. بنابراین ، مهم است که بطور واضح بفهمید که چگونه مالک قصد دارد از سیستم قفسه بندی و بازیابی در تاسیسات استفاده کند ، زیرا توسعه کارآمدترین طرح بسته به نیاز مشتری می تواند متفاوت باشد.
از عایق فوم در محل استفاده کنید. همانطور که در حال انجام تغییرات مختلف هستید ، اغلب سخت است عایق تخته ای را پیدا کنید که به همه گوشه ها و گوشه ها برسد. به همین دلیل استفاده از عایق فوم در محل انتقال بین دیوار و سقف برای حفظ یک پوشش حرارتی مداوم بسیار مهم است. یکی دیگر از گزینه های قابل قبول ، ارائه درج عایق نئوپرن در فلوت های عرشه است تا هرگونه انتقال حرارتی در اتصال سقف/پارتیشن داخلی به حداقل برسد.
توجه کنید. این یک “انجام” است که مستلزم تکرار آن است. به هر باز و نفوذ کوچکی توجه کافی داشته باشید. مواد باید عایق بندی شوند ، عناصر باید حرارت ردیابی شوند و نفوذها باید به درستی عایق بندی و آب بندی شوند تا عایق مداوم و یک پاکت محکم بخار حفظ شود. این شامل سیلانت اعمال شده در مفصل پانل عایق شده و همچنین اتصالات سطحی است. و در مورد مفاصل ، همیشه درزگیرهای اتصالی را در اتصالات کنترل و انبساط اسلب کف که قابل نصب و نگهداری در دمای سردتر هستند ، تهیه کنید. فقط زمانی که فضا به دمای نهایی رسید ، سیلانت را نصب کنید تا از پر شدن کامل مفصل به دلیل انقباض دال کف اطمینان حاصل کنید.
برخی نبایدهای مهم:
فراموش نکنید هنگام انتقال ساختمان در مجاورت یخچال فریزر یا سردخانه ، انتقال حرارت را تحلیل کنید. اگر ارتفاع کف متفاوت است ، انتقال حرارت از سازه های مجاور باید در نظر گرفته شود. ردیابی حرارت یا گرم شدن گلیکول ممکن است در انتقال عمودی مانند دیوارهای ساقه بتنی مورد نیاز باشد.
روش های مختلفی وجود دارد که می توانید نحوه نصب عایق سقف را تعیین کنید. یکی از کارهایی که نمی خواهید انجام دهید ایجاد پل حرارتی با اتصال دهنده های عایق سقف است. اگر در منطقه ای کار می کنید که به دلیل نیاز به افزایش باد نیاز به بستن عایق دارد ، باید اتصالات فولادی ضد زنگ را مشخص کنید تا خطر خوردگی کاهش یابد.
از آنجا که نیازی به داشتن ویژگی های طراحی فوق العاده برای ذخیره سازی سردخانه ندارید ، به دلیل انتقال حرارت ، از شرایط پارپت در مناطق سردخانه اجتناب کنید. همیشه بهتر است انتقال و خاتمه عایق ، موانع بخار و صفحات را برای نصب راحت تر و تمیز نگه دارید.
روی طراحی متوقف نشوید در حالی که نصب همه اجزا برای اطمینان از یک پاکت محکم بخار که باعث ایجاد یخ در داخل فریزر نمی شود ، بسیار حیاتی است ، اما پیش شرط بندی پیمانکارانی که در انواع و اندازه پروژه های مشابه کار کرده اند ، بسیار توصیه می شود. علاوه بر این ، کنفرانس های قبل از نصب برای مشخص کردن الزامات ویژه و بررسی جزئیات بسیار مهم است. مشاهده و مستندسازی در محل توسط همه طرفین الزامی است
بنابراین توصیه می شود در پایان روز ، اجرای صحیح یک نصب از ابتدا به طور ذاتی آسان تر از رفع مشکل پس از پوشاندن است.
تسهیل زایمان موفق
در نهایت ، یک تیم طراحی که در بایدها و نبایدهای طراحی سردخانه آگاه است ، دانش و تجربه لازم برای تمرکز بر کوچکترین جزئیات را دارد و به مشتری این امکان را می دهد تا به طور کامل بر تدارکات و عملیات خود برای موفقیت تمرکز کند. تحویل به بازار