پنج چالش لجستیکی زنجیره سرد مشترک
شرکت های صنعت زنجیره سرد چندین دهه فرصت داشته اند تا شبکه پیچیده ای را که برای ایمن نگه داشتن محموله و محصولات از تأسیسات سردخانه تا مقصد نهایی خود استفاده می شود ، کامل کنند. اما مانند هر صنعت دیگری ، چالش هایی وجود دارد که در صورت عدم رسیدگی می تواند پیامدهای جدی ایمنی و مالی داشته باشد.
در حالی که چالش های هر صنعتی ظاهراً بی پایان و اغلب بی نظیر است ، در زیر پنج مورد از رایج ترین چالش های زنجیره سرد که در انبارهای صنعتی و زنجیره سرد خود با آنها روبرو خواهید شد ، آورده شده است .
۱٫ درهای کولر/فریزر خراب شده است
درهای کولر و فریزر که خراب شده اند یکی از رایج ترین مشکلاتی است که سردخانه ها با آن روبرو هستند. تاثیر اولیه درهای فریزر آسیب دیده این است که نمی تواند دمای تعیین شده را نگه دارد. از آنجا که هدف اصلی آن این است ، یک معامله بزرگ است.
برخی از طراحی درهای فریزر به طور فعال با آسیب های ناشی از بارگیری ماشین آلات مبارزه می کنند. به دنبال درب های محکم و محکم فریزر باشید که در صورت برخورد با لیفتراک دوباره روی خط خود قرار می گیرد.
در صورت عدم رسیدگی ، پیامدهای فوری آسیب به این درهای صنعتی سردخانه خراب شدن محصول است ، اما همچنین می تواند منجر به برخی دیگر از مسائل رایج در زنجیره سرد شود که می تواند بر ایمنی کارگران ، ایمنی مصرف کنندگان و در نهایت روابط تجاری و پایین شما تأثیر بگذارد. خط
۲٫ تراکم
ایجاد تراکم در کولرها و فریزرها یک مشکل رایج در تاسیساتی است که عملیات شامل فرایندهای سرد و گرم است. اگر از یک دما به دمای دیگر به سرعت منتقل شود ، محصولات می توانند رطوبت بیش از حد ایجاد کنند. این می تواند باعث لغزندگی سطوح شود و کارگران را تحت تأثیر قرار دهد ، و همچنین تقلب در محصول که می تواند خطری برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند.
یکی از بهترین راه ها برای کاهش و کنترل تراکم روی محصولات غذایی استفاده از ابزارهایی مانند فن های HVLS برای تولید جریان هوا در تاسیسات است که به تنظیم سطح رطوبت و جریان هوا کمک می کند.
۳٫ رشد میکروبی در فریزر
یکی دیگر از مشکلات رایج در فریزرهای صنعتی رشد کپک و کپک است. سوء استفاده از دماها یا شکستن درهای فریزر می تواند این مشکل را ایجاد کند. با این حال ، اگر به درستی نگهداری شود ، دیواره های فریزر باعث کاهش آلودگی میکروبی و تجمع ذرات می شود. برخی از بهترین راه ها برای جلوگیری از رشد قارچ در فریزر صنعتی شامل:
● فریزر نگهداری از نشت آزاد
● کاهش تدریجی فریزر سطوح
● استفاده از قطعات رایگان روانکاری
اگر قالب فریزر مشکلی ایجاد کرد ، مطمئن شوید که فریزر را کاملاً تمیز کنید تا از مشکلات احتمالی آینده که می تواند بر ایمنی و یکپارچگی خروجی زنجیره سرد شما تأثیر بگذارد ، جلوگیری کنید.
۴٫ قرار گرفتن در معرض حرارت بیش از حد
گاهی اوقات این مشکل قبل از اینکه مورد حساس به دما حتی به فریزر یا کولر برسد رخ می دهد. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض دمای گرم بیرون هنگام بارگیری و تخلیه یک مشکل شایع است که می تواند غذاها ، داروسازی و سایر کالاهای وابسته به دما را کاهش دهد .
اجرای طرح بارانداز درایو با مهر و موم بارگیری قوی می تواند با دور نگه داشتن محصول از گرمای خارجی از این مشکل زنجیره سرد جلوگیری کرده و از خطرات ایمنی مرتبط با بی نظمی دما برای محصولات حساس جلوگیری کند.
۵٫ کالاهای آسیب دیده
حتی مناطق خارج از کنترل فوری سردخانه شما ، مانند دریافت محموله های آسیب دیده ، می تواند تأثیر زیادی بر سودآوری داشته باشد. حمل و نقل در تدارکات زنجیره سرد می تواند چندین مشکل داشته باشد ، از محصولات شکسته یا قرار دادن محصولات در معرض دمای نامناسب در تریلر.
بهترین راه برای ایمن نگه داشتن کالا در حمل و نقل ، استفاده از فناوری ردیابی RFID است. این می تواند گیرندگان را نسبت به این موضوع هشدار دهد تا آماده اصلاح وضعیت شوند.
ضروری است که مدیریت زنجیره سرد اقدامات مناسب را برای جلوگیری از بروز این مشکلات متداول زنجیره تامین انجام دهد. اطمینان از یکپارچگی زنجیره سرد ، ارزش ویژه برند و ایمنی مصرف کننده برای هرگونه عملیات تاسیسات سردخانه مهم است. برای بحث جامع در مورد این مراحل-و سایر بهترین شیوه های ذخیره سازی سرد- راهنمای ضروری Rite-Hite برای ذخیره سازی سرد را بارگیری کنید https://info.ritehite.com/essential-guide-cold-storage .