چالش های منحصر به فرد انبارهای سردخانه باید غلبه کنند

مدیریت انبار سردخانه یک مهارت بسیار تخصصی است که مستلزم داشتن دانش جامع در مورد بخش ، توانایی نظارت بر فرایندهایی است که در داخل و خارج از تاسیسات اتفاق می افتد و به طور مداوم از راه حل های تکنولوژیکی جدید و در حال تکامل در جریان است. منجمد تولید محصولات مشهور Fruvemex ، برای مثال، توانایی خود برای رشد و سود را با ساخت سه چادری قفسه تاسیسات سردخانه سفارشی برای نیازهای منحصر به فرد موجودی سرد خود جامد در میآید.

مراکز توزیع در سراسر کشور بسیاری از چالش های یکسانی را به اشتراک می گذارند ، خواه بهینه سازی فضا ، روش های انتخاب و یا ادغام سیستم های خودکار باشد. با این حال ، مدیران عملیات و تدارکات تأسیسات سردخانه نه تنها مسئول حفظ کیفیت و ایمنی موجودی های حساس خود ، بلکه ایمنی و رفاه کارکنان خود هستند که در این شرایط خاص محیطی کار می کنند.

شایع ترین مشکلات مدیریت انبار سردخانه چیست؟

برنامه ریزی استراتژیک و مهارتهای سازمانی برای مدیران انبار سردخانه بسیار مهم است تا فرآیندهای ساده ای را که زنجیره سرد را نمی شکند یا کیفیت موجودی آنها را در معرض خطر قرار نمی دهد ، تضمین کنند. در اینجا ما چالش های اصلی اداره یک انبار یخچال را به صورت روزانه خلاصه می کنیم.

۱٫ تنظیم دقیق دما و رطوبت

  • مناطق مختلف در یک تأسیسات برای محصولات مختلف که به دمای منحصر به فرد نیاز دارند تا بتوانند پایدار بمانند ، از فساد جلوگیری کرده و عمر مفید آنها را افزایش دهند.
  • باید به طور مداوم بر روی هر ناحیه نظارت شود و به محض تشخیص تغییرات لازم ، تنظیمات انجام شود.
  • تغییرات دمای فصلی می تواند به طور قابل توجهی بر محیط داخلی تأسیسات تأثیر بگذارد.
  • افزایش رطوبت ناشی از تغییرات دما در هنگام جابجایی محصولات می تواند اثرات فاجعه باری روی انبار داشته باشد.

۲٫ کیفیت برچسب و قابلیت ردیابی محصول

  • کیفیت بارکد و خوانایی انواع استاندارد برچسب می تواند به آسانی آسیب ببیند ، بنابراین باید از مواد منحصر به فرد مقاوم در برابر دما استفاده کرد.
  • سخت شدن چسب ها باعث خرابی برچسب می شود که منجر به محصولات ناشناس می شود.
  • برچسب گذاری مناسب قفسه (شامل اطلاعات و مواد مورد استفاده) باید انتخاب شود تا اطمینان حاصل شود که مکانهای مختلف انبار به راحتی قابل تشخیص هستند.
  • گذشته از اطلاعات مناسب برچسب و کیفیت مواد ، سیستم ها باید پیاده شوند تا دسترسی اپراتورها به داده های واقعی در مورد همه مکان های محصول و فرآیندهای فعال ، تضمین شود.
  • مطابقت با استانداردهای دولتی ، صنعتی و محلی باید همیشه جاری باشد (گواهینامه ISO 22000 ، مقررات OSHA ، دستورالعمل های FDA و غیره)

۳٫ ایجاد چیدمانهای ذخیره سازی با چگالی بالا کارآمد

  • ضرورت به حداقل رساندن هر رد پای منطقه سرد به منظور کاهش هزینه های کلی سرمایش مداوم وجود دارد.
  • گزینه های سیستم های ذخیره سازی با چگالی بالا باید مورد ارزیابی قرار گیرد تا مشخص شود چگونه می توان به طور م andثر و ایمن میزان محصولات ذخیره شده در هر منطقه را به حداکثر رساند.
 سیستم های ذخیره سازی با چگالی بالا در یک انبار سرد

۴٫ مشخصات تجهیزات انبار سردخانه

  • اندازه مناسب دکمه روی تجهیزات باید به کارکنان این امکان را بدهد که هنگام پوشیدن دستکش های محافظ به طور مثر کار کنند.
  • پایانه های رایانه ای رایانه ای ، مانیتورها و صفحه های لمسی معمولاً برای محیط های یخچال و فریزر گزینه ای نیستند ، بنابراین سیستم های منحصر به فردی باید اجرا شوند که در برابر چالش های محیطی هر منطقه انبار مقاوم بوده و به طور همزمان به کارکنان اجازه می دهد تا وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.
    • علاوه بر این ، سیستم های جمع آوری صوتی و تصویری نیازی به مراجعه کارکنان به کاغذها ندارند ، در نتیجه دستان خود را آزاد کرده و مراحل چیدن را تسریع می کنند. دو نمونه از این تکنیک ها سیستم های انتخاب به نور و انتخاب سیستم صوتی است.

چه در نگهداری مواد غذایی ، لوازم آرایشی ، دارویی و چه محصولات حساس به دما ، شناسایی چالش های مدیریت انبار سردخانه و نحوه غلبه بر انواع مشکلات و عوارض ناشی از آن بسیار مهم است. برای موفقیت در این بخش بسیار رقابتی و رو به رشد ، هیچ جزئیاتی را نمی توان بدیهی دانست و هر مرحله از فرآیندهای ذخیره سازی و جابجایی باید برای کارآیی مورد بررسی قرار گیرد

اشتراک گذاری :
دیدگاه خود را بنویسید